SUMA'T AL CLUB...


 

 NOTICIES DEL CLUB BÀSQUET MOLINS DE REI 


 

 ÀREA D'ATENCIÓ A L'USUARI 

Benvolguts,

    Primer de tot, us volem agrair la confiança que ens heu dipositat a l'hora de portar als/les jugadors/es a la nostra activitat esportiva.


Entenem que és un pas de gegant per tal d'intentar que, tot i la situació d'alerta sanitària, puguem tornar a la màxima normalitat cque sigui possible.

Dit això, aquesta situació ens ha portat a tirar endavant el projecte  de crear l 'Area d'Atenció a l'Usuari del C.B. Molins de Rei.

Per què diem "usuari"? Doncs perquè volem que sigui un punt de trobada obert a totes les persones que d'una manera o altra estan vinculades al club: jugadors i jugadores, pares i mares, entrenadors i entrenadores i personal de suport.

Des d'aquesta àrea atendrem a totes les persones que tinguin inquietuds i dubtes, que vulguin fer consultes, fer-nos arribar propostes de millora i, és clar, totes aquelles queixes que considereu pertinents., 

Aquest canal no substitueix el diàleg directe que heu de tenir amb els entrenadors i directors tècnics, però vol afavorir que ens feu arribar tot allò que us preocupa del funcionament del club i que d'altra manera potser no trobaríeu la manera o les facilitats per fer-nos-ho saber. També, es la manera que aquestes questions quedin recollides d'una manera més formal, amb el compromís per part nostra de donar-vos una resposta.

Estem convençuts que aquesta és la manera per portar al C.B. Molins de Rei allà on volem tots.

Per tal de facilitar-vos la comunicació, hem habilitat un compte de correu electrònic per que us pugueu posar en contacte amb nosaltres:
 

atencio.usuari@cbmolinsderei.cat


I també podeu fer servir el formulari que trobareu a la nostra web, a l'apartat d'Atenció a l'Usuari
 

http://www.cbmolinsderei.cat/atencio-usuari/Més endavant, si la situació ens ho permet, esperem obrir altres vies de comunicació més presencials.Ens acomiadem volent animar-vos a participar en la millora del club, tot esperant les vostres comunicacions,Rebeu una cordial salutació,Àrea Atenció a l'Usuari
C.B. Molins de Rei

 NOTICIES COVID19 CLUB BÀSQUET MOLINS DE REI 

 

 PROTOCOL INSTAL.LACIONS COVID
PROTOCOL INSTALLACIONS COVID (08.04.21).pdf (251.82KB)
PROTOCOL INSTAL.LACIONS COVID
PROTOCOL INSTALLACIONS COVID (08.04.21).pdf (251.82KB)

 INSCRIPCIONS TEMPORADA 2020-2021

 

 


 


I

  

 


 

 

 

 

 

 

 

 

DIA A DIA DEL CLUB BÀSQUET MOLINS DE REI 

 Entrevista amb Fèlix López i Miquel Sànchez.