SUMA'T AL CLUB...

 NOTICIES DEL CLUB BÀSQUET MOLINS DE REI 

 S'obren les inscripcions al Casal de Bàsquet Estiu 2019

Del 23 al 30 d'abril inscripcions preferencials per a jugadors/es del club i els seus germans/es.

Del 6 del 12 de maig, inscripcions obertes a tothom.

Fes-te soci, fes-te sòcia

Benvolguts i benvolgudes,

Tenim el repte de créixer com a club i volem comptar amb el vostre suport com a socis i sòcies del Club Basquetbol Molins de Rei. El nostre Club està obert a tothom, però necessita la vostra implicació en la vida de l'entitat. Volem posar en marxa nous projectes i assolir reptes més alts, i per a això ens cal que el C.B. Molins de Rei sigui un club amb una massa social gran i entusiasta.

Molts de vosaltres ja fa anys que ens acompanyeu, altres us heu incorporat recentment. Tanmateix, no ens conformem en que només sigueu el pares i mares, entrenadors i entrenadores, jugadors i jugadores, sinó que necessitem que també estigueu implicats i participeu en les decisions que es prenen tal com preveuen els estatuts del club.

Per altra banda, també volem treballar per aconseguir avantatges dels nostres patrocinadors i comerç local per a tots aquells membres del club que es puguin acreditar com a socis i sòcies. Quants més serem, més podrem aconseguir!

Com podeu fer-ho?

D'acord amb aquests estatuts del club, són socis de ple dret i, per tant, poden participar a les assemblees, tots aquells qui ho hagin sol·licitat formalment i estiguin al corrent de pagament de la quota.

La quota és de 25€ anuals que s'han de pagar en el moment de fer la sol·licitud i els anys següents us la domiciliarem. Tanmateix, en el cas que el soci tingui un/a fill/a o filla jugador/a del club, la quota de soci es considera que ja està inclosa en la quota anual del jugador/a i, per tant, no cal fer cap pagament addicional  (1 quota de soci del pare, mare o tutor legal per jugador/a).

La sol·licitud la podeu fer efectiva amb el formulari que podeu trobar a la nostra web. L'heu d'omplir i fer-nos-ho arribar a través dels entrenadors, coordinadors o a l'oficina del club.

Rebeu una salutació cordial. 


Junta del Club Bàsquetbol  Molins de Rei


Anna Avilés, nova coordinadora de l'Escola de Bàsquet

Us informem que l'Anna Avilés és la nova responsable de l'Escola de Bàsquet del C.B. Molins de Rei en substitució del Jordi Llinàs.

Per nosaltres és una satisfacció que una persona jove i que està vinculada al club com a jugadora i entrenadora des de ben petita faci aquest pas endavant i agafi el relleu del Jordi, amb qui ja estava col·laborant en la coordinació de l'Escola de Bàsquet, donant continuïtat a la gran tasca que s'està fent.

Li desitgem molts èxits en aquesta nova responsabilitat.

Rebeu una salutació cordial. 

Junta del C.B. Molins de ReiMira el vídeo a:

https://1drv.ms/v/s!Api5JdYCVBYLi6cg8IryuDbCaQ5yZA


Relleu en la direcció tècnica del bàsquet femení

Us informen que a partir del dia 1 de Març s’ha incorporat el Pere Galimany com a nou director tècnic del bàsquet femení en substitució del Jordi Llinàs, que fa un pas al costat per dedicar-se a nous projectes.
 
El Pere Galimany és una persona que apreciem i ben coneguda al Club ja que fins fa pocs anys va ser l'entrenador de l’equip sènior femení que va aconseguir ascensos consecutius a Segona i Primera Categoria Catalana. També, durant aquest període va exercir d’entrenador de diferents equips del bàsquet de formació femení.
 
La voluntat, tant del Pere com del Jordi, és que aquesta transició no generi discontinuïtats en el treball que s’està fent i permeti treballar plenament de cara a planificar la propera temporada.
 
En aquest aspecte, volem agrair la disposició i generositat del Jordi Llinàs per oferir la seva col·laboració en aquest període, demostrant una vegada més que és una persona que estima profundament la casa i que sempre ha actuat posant el millor pel Club per davant dels seus interessos particulars.
 
Seria injust oblidar tot el que el C. B. Molins de Rei li devem al Jordi per tota gran feina que ha fet al llarg d’aquests 5 anys que ha estat amb nosaltres. Amb la seva dedicació, entusiasme i capacitat d’organització, s’ha fet créixer l’Escola de Bàsquet pràcticament del no res i s’ha donat un gran impuls al bàsquet formatiu, aconseguint que siguem un dels clubs de la comarca amb més base de jugadors. A l'hora, sempre posant per davant els valors d’aprenentatge i respecte que són fonamentals d’aquest esport i, que com a C.B. Molins de Rei compartim totalment.
 
De la seva ma, s’ha fet una gran feina amb l’organització i posta en marxa d’activitats tals com el BasketCamp, un dels campus més ben considerats del nostre entorn, les sortides anuals per veure els partits al Palau Blaugrana i a Sant Adrià, les trobades d’escoles de bàsquet, les sessions de formació als entrenadors, els stage de pretemporada, el Torneig Molins de Reis d’equips pre-mini, ... i tantes altres activitats que ens han permès aconseguir que el Club Bàsquet Molins de Rei tingui tan bon nom i hagi crescut com ho ha fet aquests darrers anys.
 
De ben segur el trobarem a faltar, i li desitgem molta sort i molts èxits en els seus nous projectes. En qualsevol cas, és una persona que apreciem molt i esperem que d’una manera o altre segueixi al nostre costat donant el seu recolzament al nostre club que sempre serà la seva casa.
La Junta del C.B. Molins de Rei

  


 

Gràcies per les vostres Cistelles Solidàries per la Marató de TV3


Entre tots hem recollit 425 € fent cistelles solidàries.

Moltes gràcies a tots els jugadors que divendres a la tarda van estar fent cistelles sobre 4 rodes.

Veieu-ne les fotos aquí: https://flic.kr/s/aHsmxwab4r

Moltes gràcies als jugadors dels equips sèniors que han aportat 1€ per cada cistella que han fet en els partits d'aquest cap de semana passat.


GuinotPrunera patrocinador principal del C.B. Molins de Rei

 

El Club Basquetbol Molins de Rei celebra l’acord amb GuinotPrunera pel qual aquesta empresa de serveis immobiliaris tant arrelada a la vila de Molins de Rei serà el patrocinador principal del club per a aquesta temporada 2018-2019.

 Amb aquesta col·laboració GuinotPrunera, dona a la seva marca un valor social que permet que el C.B. Molins de Rei pugui continuar essent un club obert a tothom, a l’hora que competitiu. El patrocini permet que, una temporada més, a Molins de Rei puguem gaudir de la competició de bàsquet d’alt nivell,  així com de l’aprenentatge del bàsquet per a molts nois i noies de la nostra vila, a alhora que es promouen els valors d'esforç i treball en equip als més de 260 esportistes que hi participen.

 La presentació ha comptat amb la presencia del senyor Marcel Prunera en representació de GuinotPrunera i de Marià Pujol,  president del C.B. Molins de Rei, acompanyats per la Júlia Paüls, la capitana de l’equip Sènior Femení i del Miquel Sánchez, el capità , conjuntament amb tot l’equip Sènior Masculí A que juga a la Copa Catalunya, la màxima competició organitzada per la Federació Catalana de Bàsquet. 

 


Us compartim l'enllaç a l'àlbum de fotos corresponent al Mini-Stage de pretemporada celebrat el passat cap de setmana. 

Van ser unes jornades molt profitoses pel conjunt dels equips, esperem poder-les repetir any rere any vist l'alt nivell de participació

 


 

Obertes les inscripcions web per la temporada 2018-2019

Per accedir, fer click a l'enllaç: Formulari d'Inscripció

DIA INTERNACIONAL DE LA DONA


Des del Club Basquetbol Molins de Rei ens sumem a la commemoració, aquest dijous 8 de març, del Dia Internacional de la Dona. 
Així mateix, el Club Basquetbol Molins de Rei se suma al clam de les dones per reivindicar la igualtat efectiva de dones i homes en tots els àmbits, també en l'esport, així com a la lluita contra el sexisme i s'adhereix al Manifest de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya


8 JUGADORES DEL CLUB A LA TROBADA DE CENTRES PDP DE CATALUNYA

Fins a 8 jugadors/es minis del Club participen avui a la Trobada de centres PDP de tot Catalunya. La Mariona, el Sergi, la Jana, el Joel, la Sara, el Pol, la Judit i el Santi, tenen el privilegi de complementar la seva formació al Bàsquet Molins, amb entrenaments dirigits per tècnics de la FCBQ un cop per setmana. 

Des del Club estem molt satisfets amb aquesta alta participació en un dels projectes amb més tradició i prestigi del Bàsquet Català


 

Las jornadas “Improve Your Skills” han comenzado su camino con una gran afluencia de jugadores y jugadoras.
Las jornadas, dirigidas por nuestros entrenadores, se desarrolla los viernes a las 21h

 
El col·legi VIROLAI té un conveni de patrocini i col·laboració amb el CB Molins des de 2015 que consisteix en la cessió dels equipaments esportius escolars per a que els equips de la seva escola de bàsquet puguin fer els entrenaments. Així mateix un gran nombre d’alumnes i exalumnes del col·legi formen part del club. 


Reconeixement de l'Ajuntament de Molins de Rei als nostres equips sèniors

El passat dijous 15 de juny ha estat un dels millors dies del bàsquet a Molins de Rei. L'Ajuntament de Molins de Rei ens ha ofert una inoblidable recepció al Sènior Femení i Sènior Masculi en reconeixement per haver aconseguit l'ascens dels dos equips a la màxima categoria del Bàsquet Català, la Copa Catalunya
En els seus parlaments, tant l'Alcalde, en Joan Ramon Casals, com el Regidor d'Esports, en Xavi Paz, ens han transmès les seves felicitacions per l'assoliment d'aquesta fita inèdita en la nostra història, i el seu convenciment i bons desitjos per continuar amb aquests èxits la propera temporada.
Val a dir que s'ha destacat especialment per la manera com s'ha aconseguit, amb un club arrelat a la vila, obert a tothom que vulgui jugar a bàsquet, amb uns entrenadors i jugadors units en una gran família, i amb uns valors personals, de treball en equip i de superació que van més enllà dels resultats purament esportius.
Tal com han posat de manifest en les seves intervencions els respectius capitans, Cristina Garcia i Miquel Sànchez, i els seus entrenadors Juan Couto i Chus Fernández, l'exit ha estat possible per l'esforç i aportacions de tots, però sobretot pel fet de que els jugadors i jugadores han gaudit jugant a aquest esport que ens apassiona.
Només ens resta agrair-vos el vostre suport durant aquesta temporada i convidar-vos a continuar gaudint amb nosaltres dels partits al Poliesportiu i donar el vostre suport al nostres equips sèniors a la màxima categoria del bàsquet català.


DIA A DIA DEL CLUB BÀSQUET MOLINS DE REI 

 Entrevista amb Fèlix López i Miquel Sànchez.http://www.viumolinsderei.com/ 2017/06/20/el-celtic-basquet- molins-femeni-puja-a-copa- catalunya-per-primera-vegada/


 


YOUTUBE!!!!!!!!!!!!!

Hola a tots i totes

Aprofitant que passavem per allà, hem fet una adreça del canal de Youtube: 

https://www.youtube.com/channel/UCDlHHStZKLUSOQBUKn67aRg


El que hauríeu de fer entre tots es suscriure-vos-hi i fer hi promoció (xarxes, web, ...).

Anem a buscar més de 100 suscriptors i tindrem dret a una adreça de Youtube propia!!!El CB Molins de Rei a la Xarxa

Club Bàsquet Molins
Club Bàsquet Molins @basquetmolins Campus Arnau Moreno-Bàsquet Molins. Del 1 al 5 de juliol de 2019 de 17h a 20.30h al poliesportiu de Molins de Rei.… t.co/8UcEUl97iz Responder Retwittear Favorito 24 Apr
Club Bàsquet Molins
Club Bàsquet Molins @basquetmolins 🎙S'ha acabat l'experiència dels nostres nois del Junior a les terres d'Amposta! Moltes Gràcies a tots els que feu… t.co/rrQcdTcFYu Responder Retwittear Favorito 21 Apr
Club Bàsquet Molins
Club Bàsquet Molins @basquetmolins 🎙 Avui Segon dia de Torneig a Amposta amb tres partits durant tot el dia! Continua l'experiència !! 🏀💚💪🏼… t.co/6X7HmeHREa Responder Retwittear Favorito 19 Apr