SUMA'T AL CLUB...

 NOTICIES DEL CLUB BÀSQUET MOLINS DE REI INSCRIPCIONS TEMPORADA 2020-2021

 Inscripció Casal Bàsquet Estiu 2020

Obrim el període d'inscripció del Casal d'Estiu 2020 del Club Bàsquet Molins de Rei. El Casal és per a nens i nenes nascudes del 2006 al 2016.

Seguint les indicacions de les autoritats i l'Ajuntament de Molins, i complint en tot moment amb les regulacions que cal dur a terme per a realitzar un casal segur en la situació actual del COVID-19, per a dur a terme correctament la inscripció cal tenir en compte les següents indicacions:

 • El procés d'inscripció serà 100% digitalitzat. Per aquest motiu per fer la inscripció caldrà adjuntar en format fotografia/escaneix els documents necessaris per a la realització del casal. Aquests documents són:
       - Full de consentiment per protecció de dades i drets d'imatge
       - DNI nen/a
       - TSI nen/a
       - Carnet de vacunació nen/a actualitzat
 • Existeix un límit d'inscripcions per setmana per lo qual recomanem inscriure'ls lel més aviat possible si teniu interès
 • El casal es realitzarà per nens/es del 2016 al 2006 (donat que comptarem amb monitors amb formació específica, si alguna família vol sol·licitar la inscripció d'un nen/a del 2017 també s'acceptarà sempre i quan no es superi el número de nens/es per setmana. La família que ho necessiti caldrà que ens ho indiqui prèviament per correu o telèfon.
 • Atenent a la situació de pandèmia actual, el casal no realitzarà activitats extres fora dels establiments que l'Ajuntament ens faciliti, no s'acudirà a la piscina ni a altres establiments. Si que es podran realitzar activitats a la natura o activitats lúdiques diferents al basquetbol segons el grup d'edat amb el qual es treballi.
 • Aquest  any no s'ofereix menjador ni acollida tarda, SI acollida matí (8 a 9h)
 • Els facilitem 2 telèfons de contacte per si volen resoldre qualsevol dubte o aclariment respecte el casal: Clara Pedrerol (608897414); Míriam Moyano (662190092) 

Enllaç al formulari d'inscripcions  

 


 


 

 

 

 

 

DIA A DIA DEL CLUB BÀSQUET MOLINS DE REI 

 Entrevista amb Fèlix López i Miquel Sànchez.