SUMA'T AL CLUB...

 NOTICIES DEL CLUB BÀSQUET MOLINS DE REI 

 Inscripcions CB Molins de Rei


Inscripcions CB Molins de Rei


 INSCRIPCIONS 2019-2020

Us informem que ja és oberta la inscripció per la temporada 2019-2020 per tots aquells jugadors/es que ja han jugat amb nosaltres aquests temporada


Els de nova incorporació a l'entitat, ho podran fer a partir del dia 3 de juny. 

El procés a seguir és el mateix per a totes les famílies: 

1. Omplir el breu formulari online que trobareu a la pàgina web del Club: www.cbmolinsderei.cat  o a través del següent enllaç: Inscripció 

2. Un cop hagueu validat les vostres dades, caldrà fer el pagament de la primera quota a través del mateix formulari online. 

3. El document de sol·licitud de llicència i el document del Certificat Mèdic Esportiu (CME) (només en el cas que s'hagi de renovar), que us podreu descarregar dels enllaços proporcionats.. 

*la revisió mèdica no és necessària pels nens/es de l'Escola de Bàsquet. Per la resta de jugadors/es, aquest any s'oferirà la possibilitat de passar la revisió mèdica al mateix Club amb personal especialitzat en medicina esportiva.

4. Finalment caldrà enviar aquests documents i el full d'inscripció degudament signats a la següent adreça de correu electrònic: gerencia@cbmolinsderei.cat.


Tot abans del 28 de juny. 


Rebeu una salutació cordial.  

Formulari inscripció Casal Bàsquet Estiu 2019

 

Termini d'inscripció ampliat fins el divendres 17 de maig!!!!

Obrir formulari d'inscripció 

 

Formulari inscripció Casal Bàsquet Estiu 2019

 

Vols entrenar a basket al juliol?
Campus Arnau Moreno - Basquet Molins 

Del 1 al 5 de juliol de 2019 de 17h a 20.30h al poliesportiu de Molins de Rei.

Preparació física + entrenaments individualitzats !! Apunta't !! 

Jugadors i jugadores des del 2006 fins sènior, inclosos jugadors/es professionals !


Inscripcions a www.cbmolinsderei.cat a partir del 1 de maig.

Més info a campusposttemporada@cbmolinsderei.cat

Obrir formulari d'inscripció


Formulari inscripció Campus Post-temporadaRelleu en la direcció tècnica del bàsquet femení

Us informen que a partir del dia 1 de Març s’ha incorporat el Pere Galimany com a nou director tècnic del bàsquet femení en substitució del Jordi Llinàs, que fa un pas al costat per dedicar-se a nous projectes.
 
El Pere Galimany és una persona que apreciem i ben coneguda al Club ja que fins fa pocs anys va ser l'entrenador de l’equip sènior femení que va aconseguir ascensos consecutius a Segona i Primera Categoria Catalana. També, durant aquest període va exercir d’entrenador de diferents equips del bàsquet de formació femení.
 
La voluntat, tant del Pere com del Jordi, és que aquesta transició no generi discontinuïtats en el treball que s’està fent i permeti treballar plenament de cara a planificar la propera temporada.
 
En aquest aspecte, volem agrair la disposició i generositat del Jordi Llinàs per oferir la seva col·laboració en aquest període, demostrant una vegada més que és una persona que estima profundament la casa i que sempre ha actuat posant el millor pel Club per davant dels seus interessos particulars.
 
Seria injust oblidar tot el que el C. B. Molins de Rei li devem al Jordi per tota gran feina que ha fet al llarg d’aquests 5 anys que ha estat amb nosaltres. Amb la seva dedicació, entusiasme i capacitat d’organització, s’ha fet créixer l’Escola de Bàsquet pràcticament del no res i s’ha donat un gran impuls al bàsquet formatiu, aconseguint que siguem un dels clubs de la comarca amb més base de jugadors. A l'hora, sempre posant per davant els valors d’aprenentatge i respecte que són fonamentals d’aquest esport i, que com a C.B. Molins de Rei compartim totalment.
 
De la seva ma, s’ha fet una gran feina amb l’organització i posta en marxa d’activitats tals com el BasketCamp, un dels campus més ben considerats del nostre entorn, les sortides anuals per veure els partits al Palau Blaugrana i a Sant Adrià, les trobades d’escoles de bàsquet, les sessions de formació als entrenadors, els stage de pretemporada, el Torneig Molins de Reis d’equips pre-mini, ... i tantes altres activitats que ens han permès aconseguir que el Club Bàsquet Molins de Rei tingui tan bon nom i hagi crescut com ho ha fet aquests darrers anys.
 
De ben segur el trobarem a faltar, i li desitgem molta sort i molts èxits en els seus nous projectes. En qualsevol cas, és una persona que apreciem molt i esperem que d’una manera o altre segueixi al nostre costat donant el seu recolzament al nostre club que sempre serà la seva casa.
La Junta del C.B. Molins de Rei

  


 

Gràcies per les vostres Cistelles Solidàries per la Marató de TV3


Entre tots hem recollit 425 € fent cistelles solidàries.

Moltes gràcies a tots els jugadors que divendres a la tarda van estar fent cistelles sobre 4 rodes.

Veieu-ne les fotos aquí: https://flic.kr/s/aHsmxwab4r

Moltes gràcies als jugadors dels equips sèniors que han aportat 1€ per cada cistella que han fet en els partits d'aquest cap de semana passat.


GuinotPrunera patrocinador principal del C.B. Molins de Rei

 

El Club Basquetbol Molins de Rei celebra l’acord amb GuinotPrunera pel qual aquesta empresa de serveis immobiliaris tant arrelada a la vila de Molins de Rei serà el patrocinador principal del club per a aquesta temporada 2018-2019.

 Amb aquesta col·laboració GuinotPrunera, dona a la seva marca un valor social que permet que el C.B. Molins de Rei pugui continuar essent un club obert a tothom, a l’hora que competitiu. El patrocini permet que, una temporada més, a Molins de Rei puguem gaudir de la competició de bàsquet d’alt nivell,  així com de l’aprenentatge del bàsquet per a molts nois i noies de la nostra vila, a alhora que es promouen els valors d'esforç i treball en equip als més de 260 esportistes que hi participen.

 La presentació ha comptat amb la presencia del senyor Marcel Prunera en representació de GuinotPrunera i de Marià Pujol,  president del C.B. Molins de Rei, acompanyats per la Júlia Paüls, la capitana de l’equip Sènior Femení i del Miquel Sánchez, el capità , conjuntament amb tot l’equip Sènior Masculí A que juga a la Copa Catalunya, la màxima competició organitzada per la Federació Catalana de Bàsquet. 

Inscripcions CB Molins de Rei

 

Obertes les inscripcions web per la temporada 2018-2019

Per accedir, fer click a l'enllaç: Formulari d'Inscripció

DIA INTERNACIONAL DE LA DONA


Des del Club Basquetbol Molins de Rei ens sumem a la commemoració, aquest dijous 8 de març, del Dia Internacional de la Dona. 
Així mateix, el Club Basquetbol Molins de Rei se suma al clam de les dones per reivindicar la igualtat efectiva de dones i homes en tots els àmbits, també en l'esport, així com a la lluita contra el sexisme i s'adhereix al Manifest de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya


8 JUGADORES DEL CLUB A LA TROBADA DE CENTRES PDP DE CATALUNYA

Fins a 8 jugadors/es minis del Club participen avui a la Trobada de centres PDP de tot Catalunya. La Mariona, el Sergi, la Jana, el Joel, la Sara, el Pol, la Judit i el Santi, tenen el privilegi de complementar la seva formació al Bàsquet Molins, amb entrenaments dirigits per tècnics de la FCBQ un cop per setmana. 

Des del Club estem molt satisfets amb aquesta alta participació en un dels projectes amb més tradició i prestigi del Bàsquet Català


 

Las jornadas “Improve Your Skills” han comenzado su camino con una gran afluencia de jugadores y jugadoras.
Las jornadas, dirigidas por nuestros entrenadores, se desarrolla los viernes a las 21h

 
El col·legi VIROLAI té un conveni de patrocini i col·laboració amb el CB Molins des de 2015 que consisteix en la cessió dels equipaments esportius escolars per a que els equips de la seva escola de bàsquet puguin fer els entrenaments. Així mateix un gran nombre d’alumnes i exalumnes del col·legi formen part del club. 


Reconeixement de l'Ajuntament de Molins de Rei als nostres equips sèniors

El passat dijous 15 de juny ha estat un dels millors dies del bàsquet a Molins de Rei. L'Ajuntament de Molins de Rei ens ha ofert una inoblidable recepció al Sènior Femení i Sènior Masculi en reconeixement per haver aconseguit l'ascens dels dos equips a la màxima categoria del Bàsquet Català, la Copa Catalunya
En els seus parlaments, tant l'Alcalde, en Joan Ramon Casals, com el Regidor d'Esports, en Xavi Paz, ens han transmès les seves felicitacions per l'assoliment d'aquesta fita inèdita en la nostra història, i el seu convenciment i bons desitjos per continuar amb aquests èxits la propera temporada.
Val a dir que s'ha destacat especialment per la manera com s'ha aconseguit, amb un club arrelat a la vila, obert a tothom que vulgui jugar a bàsquet, amb uns entrenadors i jugadors units en una gran família, i amb uns valors personals, de treball en equip i de superació que van més enllà dels resultats purament esportius.
Tal com han posat de manifest en les seves intervencions els respectius capitans, Cristina Garcia i Miquel Sànchez, i els seus entrenadors Juan Couto i Chus Fernández, l'exit ha estat possible per l'esforç i aportacions de tots, però sobretot pel fet de que els jugadors i jugadores han gaudit jugant a aquest esport que ens apassiona.
Només ens resta agrair-vos el vostre suport durant aquesta temporada i convidar-vos a continuar gaudint amb nosaltres dels partits al Poliesportiu i donar el vostre suport al nostres equips sèniors a la màxima categoria del bàsquet català.


DIA A DIA DEL CLUB BÀSQUET MOLINS DE REI 

 Entrevista amb Fèlix López i Miquel Sànchez.http://www.viumolinsderei.com/ 2017/06/20/el-celtic-basquet- molins-femeni-puja-a-copa- catalunya-per-primera-vegada/


 


YOUTUBE!!!!!!!!!!!!!

Hola a tots i totes

Aprofitant que passavem per allà, hem fet una adreça del canal de Youtube: 

https://www.youtube.com/channel/UCDlHHStZKLUSOQBUKn67aRg


El que hauríeu de fer entre tots es suscriure-vos-hi i fer hi promoció (xarxes, web, ...).

Anem a buscar més de 100 suscriptors i tindrem dret a una adreça de Youtube propia!!!El CB Molins de Rei a la Xarxa

Club Bàsquet Molins
Club Bàsquet Molins @basquetmolins INFO: INSCRIPCIONS BASKET CAMP 2020. 🗓Dilluns 17 de Febrer a partir de les 10:00h, fins Divendres 20 Febrer. 💻On-… t.co/9X6tBwCY3s Responder Retwittear Favorito 14 Feb
Club Bàsquet Molins
Club Bàsquet Molins @basquetmolins JA TENIM NOVA EDICIÓ DEL BASKETCAMP DE SETMANA SANTA. DIES: 6-7-8 D'ABRIL. HORARI: 9h a 19h. PREU (DINAR INCLÒS!)… t.co/bS7wBVyqlq Responder Retwittear Favorito 13 Feb