SUMA'T AL CLUB...

 NOTICIES DEL CLUB BÀSQUET MOLINS DE REI 

 

Link Arnau moreno


Link Arnau MorenoInscripció Casal Estiu 2020


Inscripció Casal Bàsquet Estiu 2020

Obrim el període d'inscripció del Casal d'Estiu 2020 del Club Bàsquet Molins de Rei. El Casal és per a nens i nenes nascudes del 2006 al 2016.

Seguint les indicacions de les autoritats i l'Ajuntament de Molins, i complint en tot moment amb les regulacions que cal dur a terme per a realitzar un casal segur en la situació actual del COVID-19, per a dur a terme correctament la inscripció cal tenir en compte les següents indicacions:

 • El procés d'inscripció serà 100% digitalitzat. Per aquest motiu per fer la inscripció caldrà adjuntar en format fotografia/escaneix els documents necessaris per a la realització del casal. Aquests documents són:
       - Full de consentiment per protecció de dades i drets d'imatge
       - DNI nen/a
       - TSI nen/a
       - Carnet de vacunació nen/a actualitzat
 • Existeix un límit d'inscripcions per setmana per lo qual recomanem inscriure'ls lel més aviat possible si teniu interès
 • El casal es realitzarà per nens/es del 2016 al 2006 (donat que comptarem amb monitors amb formació específica, si alguna família vol sol·licitar la inscripció d'un nen/a del 2017 també s'acceptarà sempre i quan no es superi el número de nens/es per setmana. La família que ho necessiti caldrà que ens ho indiqui prèviament per correu o telèfon.
 • Atenent a la situació de pandèmia actual, el casal no realitzarà activitats extres fora dels establiments que l'Ajuntament ens faciliti, no s'acudirà a la piscina ni a altres establiments. Si que es podran realitzar activitats a la natura o activitats lúdiques diferents al basquetbol segons el grup d'edat amb el qual es treballi.
 • Aquest  any no s'ofereix menjador ni acollida tarda, SI acollida matí (8 a 9h)
 • Els facilitem 2 telèfons de contacte per si volen resoldre qualsevol dubte o aclariment respecte el casal: Clara Pedrerol (608897414); Míriam Moyano (662190092) 

Enllaç al formulari d'inscripcions  

 


 


 

 

 

 

 

DIA A DIA DEL CLUB BÀSQUET MOLINS DE REI 

 Entrevista amb Fèlix López i Miquel Sànchez.