SUMA'T AL CLUB...

ACTIVITATS CISTELLA SOLIDARIA MARATÓ TV3

DIES 16,17 I 23 DE DESEMBRE


Benvolguts amics,
 
Em plau fer-vos lliurament del diploma acreditatiu de la vostra col·laboració a l’edició 2016 de La Marató de TV3, dedicada a l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques. 
 
La vostra aportació ha estat molt valuosa per a la sensibilització i recaptació de fons destinats a projectes d’investigació biomèdica d’aquestes malalties.
 
La Marató es consolida un any més com un projecte solidari a tot Catalunya, gràcies a la participació tant individual com col·lectiva d’entitats i associacions com la vostra. Un projecte de tots.
 
La suma d’esforços va fer possible un nou èxit de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, tant en la divulgació com en el marcador final del programa de 8.490.607 euros, pendent encara del tancament definitiu dels donatius que farem el 31 de març.
 
Per això, us vull fer arribar el diploma acreditatiu de la vostra participació en aquesta 25a edició, en format digital per poder-lo reenviar als vostres col·laboradors.
 
Espero poder-vos retrobar a la pròxima Marató.
 
Us agraeixo, un cop més, la vostra col·laboració i aprofito l’oportunitat per saludar-vos molt cordialment,
 
 
Lluís Bernabé
director


Aquest darrers dies el club ha dut a terme una nova acció solidària repartida en tres jornades diferents on han pogut participar tots els nostres jugadors i jugadores. 

L’activitat ha consistit en realitzar llançaments a cistella de forma original així com aportacions dels diferents equips del club segons el marcador obtingut en el seu partit. així, gràcies a la implicació de voluntaris, jugadors i famílies, s'ha arribat a una recaptació final de  650 euros. 

Volem agrair enèrgicament la participació de tots els que han volgut encistellar per aquesta bona causa, a tots els que han col·laborat patrocinant els diferents llançaments i a totes les entitats de la vila que hi han donat suport. tots junts hem sumat cistelles i recursos per la millora de la recerca en l'ictus i lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.
Moltíssimes gràcies per fer-ho possible! 
"tots tenim un costat bo, o molt bo"


DOSSIER PREMSA MARATÓ TV3


CISTELLA SOLIDÀRIA PER LA MARATÓ DE TV3
 

  
 
Ens complau posar-nos en contacte amb totes les famílies del CB Molins de Rei per solicitar la vostra ajuda en nom de tots aquells que ho necessiten.
 
Els dies 16, 17 i 23 de desembre, coincidint amb la Marató de TV3, el Club ha organitzat una acció solidÀria per tal de sensibilitzar als nostres esportistes sobre els ictius i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.
 
El repte consisteix en intentar encistellar en un llençament realitzat desde la grada i on cada intent, de cada jugador/a, suposarà la col·laboració amb 1€ que anirà destinat a les causes esmentades.
 
Al llarg d'aquesta setmana cada esportista del club rebrà una butlleta on podrà anotar el nombre d’intents que realitzarà en funció dels patrocinadors obtinguts (persones del seu entorn que es comprometen a donar una petita quantitat de diners,1€ per cada intent).
 
Esperem tenir èxit amb aquesta proposta i contribuir amb les nostres idees a potenciar un món més just i solidari.

 
Atentament,

 
 

                                                                                             CB Molins de Rei